Ρόις: «Δεν ρισκάρω το Μουντιάλ»


Τα προβλήματα έχουν επιβραδύνει αρκετά τη μέχρι τώρα εξέλιξη της καριέρας του Μάρκο Ρόις, αλλά ο Γερμανός επιθετικός νιώθει πλέον αισιόδοξος ότι θα είναι υγιής και έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
 
Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ έχει χάσει ήδη ένα Μουντιάλ, εκείνο του 2014 στη Βραζιλία, στο οποίο μάλιστα η Γερμανία κατέκτησε τον τίτλο, καθώς και το Euro 2016, και δεν είναι διατεθειμένος να πάθει κάτι ανάλογο το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση πριν από λίγο καιρό έχοντας μείνει εκτός από τον περασμένο Μάιο, αλλά έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές σε ισάριθμα ματς για την Μπορούσια.
 
«Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα φτάσουμε στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ενθουσιασμός μου θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όσο περνάει ο καιρός και θα αρχίσουν οι αγώνες μας με την εθνική ομάδα», παραδέχτηκε ο 28χρονος διεθνής.
 
«Θα δούμε βέβαια ποιες θα είναι οι αποφάσεις του κόουτς Γιόακιμ Λεβ, αλλά είμαι ήρεμος. Δεν θα χάσω το τουρνουά λόγω τραυματισμού. Μείναμε σε συνεχή επικοινωνία με τον Λεβ, κυρίως λόγω του τραυματισμού μου. Τον ενημέρωνα για την πρόοδό μου», εξήγησε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.