Ο Βαλβέρδε στο Novasports (vid)

Δείτε τι δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Νίκο Γαβαλά αμέσως μετά το τέλος της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί της Μέταλιστ.

Δείτε τι δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Νίκο Γαβαλά αμέσως μετά το τέλος της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί της Μέταλιστ.

Για το παιχνίδι με τη Μέταλιστ: Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα μας, συγκεντρωμένοι. Η αλήθεια είναι ως οι επιθετικοί της Μέταλιστ ήταν επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να μας έχουν κάνει τη ζημιά, αλλά εμείς τα πήγαμε καλά αμυντικά

Αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο γκολ: Θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί κάποιες φάσεις και να πετύχουμε και άλλο γκολ, όμως και οι αντίπαλοι μας θα μπορούσαν να μας δημιουργήσουν κίνδυνο.

Αν ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για την πρόκριση: Είναι θετικό το αποτέλεσμα που πήραμε σήμερα, αλλά η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ιδίως για τη Μέταλιστ που στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της είχε πετύχει τέσσερα γκολ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Αν είναι πρόκληση για τον ίδιο και τους παίκτες να οδηγήσουν για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά: Θα μας άρεσε αυτό και προσπαθούμε, αλλά ανοίγει μία σειρά με δύσκολα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό. Ξεκινάμε με τον Αρη, τον επαναληπτικό με τη Μέταλιστ, μετά ο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, οπότε όλα είναι στον αέρα, θα μας άρεσε, αλλά από εδώ και πέρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.