Οικονόμου: «Θα βελτιωθούν οι αιώνιοι»

Πεπεισμένος πως οι «αιώνιοι» θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο μέλλον, εμφανίστηκε ο Νίκος Οικονόμου.

Πεπεισμένος πως οι «αιώνιοι» θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο μέλλον, εμφανίστηκε ο Νίκος Οικονόμου. Ο παλαίμαχος παίκτης αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Καντού. Ο Οικονόμου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, δήλωσε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Μόσχα: «Η ΤΣΣΚΑ εφόσον δεν παίξει ο Κιριλένκο θα χρειαστεί ένα διάστημα για να προσαρμοστεί. Πέρα από σπουδαίος παίκτης, είναι και μία μεγάλη προσωπικότητα και κρατά τα χαλινάρια της ομάδας. Αν δεν αγωνιστεί, η ΤΣΣΚΑ θα είναι διαφορετική σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα είναι ίδιος, ίσως και καλύτερος. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του. Πιστεύω πως θεωρητικά Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για το Final 4».

Στην συνέχεια, ο Οικονόμου τόνισε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού: «Πάντα υπάρχει μία έκπληξη στην Ευρωλίγκα και η φετινή είναι η Καντού. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με το μπάσκετ που παίζει, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός δείχνει μια αδυναμία εκτός έδρας, αλλά στο γήπεδό του είναι δυνατός. Στα τελευταία ματς δείχνει καλό πρόσωπο, σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Δυσκολεύεται πολύ, κάθε παιχνίδι του είναι μάχη, αλλά τα καταφέρνει. Νομίζω πως ο κύριος Ίβκοβιτς παίρνει το 100% από όλους τους παίκτες. Όλα περνούν από τα χέρια του Σπανούλη και μπράβο στο παιδί γιατί κάνει εκπληκτικά πράγματα φέτος. Η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και τα νεαρά παιδιά που έχει κερδίζουν εμπειρίες. Μου άρεσε που είδα στα τελευταία λεπτά να παίζουν νεαρά παιδιά. Πιστεύω πως έχει τον πρώτο λόγο να νικήσει την Καντού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.