Σκουρτόπουλος: «Σε μεταβατικό στάδιο ο Ολυμπιακός»

Επιβράβευση για τη φετινή πορεία του Ρεθύμνου χαρακτήρισε τη συμμετοχή στα πλέι οφ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο.

Επιβράβευση για τη φετινή πορεία του Ρεθύμνου χαρακτήρισε τη συμμετοχή στα πλέι οφ ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. 

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Ρέθυμνο. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα. Το ρόστερ μας ήταν περιορισμένο. Είχαμε την χαρά να δούμε τα νέα παιδιά να παίζουν απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που θα τους δώσει ενθουσιασμό για την συνέχεια. Δεν αντέχει κριτικής το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά στη συνέχεια δεν το καταφέραμε. Ευελπιστούμε στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε μαζί μας τον Χάροου και τον Γιαννόπουλου και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Βλέπουμε τα παιχνίδια των πλέι οφ σαν μία επιβράβευση και θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά και στο εντός έδρας παιχνίδι θα δώσουμε ό,τι έχουμε κι δεν έχουμε για να φύγουν τα παιδιά και ο κόσμος με τον σωστό τρόπο. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πως είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, έχει πολύ καλό προπονητή, πολύ καλούς παίκτες και θα το ξεπεράσει με την δουλειά που κάνουν στο γήπεδο», ανέφερε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά των παικτών του Ρεθύμνου, ο Γιάννης Πατάτας, δήλωσε
: «Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας σε άμυνα κι επίθεση. Κοιτάμε τώρα το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.