ΑΕΚ: Δυσαρέσκεια από τον Αρδίζογλου

Ο Χρήστος Αρδίζογλου τόνισε πως ο γιος του Μάριος εκδιώχθηκε από την ΑΕΚ και “φωτογράφισε” τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ως υπεύθυνο.

Ο Χρήστος Αρδίζογλου τόνισε πως ο γιος του Μάριος εκδιώχθηκε από την ΑΕΚ και “φωτογράφισε” τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ως υπεύθυνο. Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης αναφέρθηκε και στην καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους”.

Αρχικά, ο Αρδίζογλου δήλωσε για το θέμα του γιου του στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”: “Διώξανε τον γιο μου, τον Μάριο, στα 16,5 του, από την ΑΕΚ, γιατί λένε δεν ήταν καλό παιδί. Ένα παιδί 1,95μ., τερματοφύλακας! Αυτός που το έδιωξε είναι από τη Γιουγκοσλαβία, του έδινα κάποτε εγώ την μπάλα να κάνει γκολ. Κι έδιωξε το παιδί μου από την ΑΕΚ, αντί να το προσέχει σαν δικό του. Αλλά με τον Αρδίζογλου δεν τα βάζει κανένας”.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: “Ήταν θέμα τύχης που πήγα στην ΑΕΚ. Ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, με θέλανε και τα Γιάννινα. Με πήρε ο Γουλανδρής και μου λέει ‘πάρε λεφτά να πας και διακοπές’. Όμως τελικά κατέληξα στον Παναθηναϊκό, αλλά την επομένη κιόλας έπεσε η χούντα και τελικά πήγα στην ΑΕΚ. Ήταν καθαρά θέμα τύχης. Στην ΑΕΚ έμεινα 11 χρόνια, αλλά θέλανε να με φάνε από τα 6-7. Υπήρχαν πέντε χρόνια που ήμουν στον πάγκο. Θα γράψω δύο βιβλία. Στο ένα θα μιλήσω για μένα, αλλά στο άλλο θα περιγράψω πώς λειτουργεί το σύστημα. Εγώ ήμουν ο χαζός της παρέας. Εγώ έδινα γκολ, έδινα ασίστ. Τώρα η πάσα πληρώνεται, τότε δεν πληρωνόταν, μόνο τα γκολ. Ο Μπάρλος φαλίρισε από αυτούς που κάνανε γκολ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.