Με Αζεβέδο-Βιεϊρίνια στα άκρα της άμυνας

Για πρώτη φορά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρόλο οικοδεσπότη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην – άδεια λόγω τιμωρίας – Τούμπα την Ξάνθη.

Για πρώτη φορά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρόλο οικοδεσπότη, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην – άδεια λόγω τιμωρίας – Τούμπα την Ξάνθη. Τα προβλήματα για τον «Δικέφαλο» είναι συγκεκριμένα κι έχουν να κάνουν με τις απουσίες των τιμωρημένων Μάτος – Πέλκα (σ.σ. 2ηκαι τελευταία απουσία του), όπως επίσης των τραυματιών Μιχόγεβιτς – Μουλέν. Αντιθέτως επέστρεψε σε αποστολή ο Μαλεζάς. Μέσα από τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Ρουμάνος τεχνικός, οι προθέσεις του για την κάλυψη των κενών που αφήνουν οι δυο τιμωρημένοι δε λογίζονται ως εκπλήξεις. Κι αυτό γιατί, στο δεξί άκρο της άμυνας μεταφέρεται ο Βιεϊρίνια και στο αντίστοιχο αριστερό, όπου συνήθως ξεκινάει ο Πορτογάλος θα τοποθετηθεί ο Αζεβέδο. Για τον Βραζιλιάνο μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά από τη μέρα που αποκτήθηκε, που θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα σε δυο διαδοχικούς αγώνες της ομάδας του, καθώς ήταν και στις αρχικές επιλογές του ημιτελικού Κυπέλλου της περασμένης Τρίτης. 
 
Συνολικά στο 4-2-3-1 του κ. Λουτσέσκου ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται στην εστία, έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τ’ αριστερά τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Αζεβέδο. Στη θέση των αμυντικών χαφ, αριστερά ο Μαουρίσο με περισσότερες δημιουργικές ευθύνες σε σχέση με τον Κάνιας που θα βρίσκεται στο πλευρό του. Πάντα στον άξονα, αλλά λίγα μέτρα πιο μπροστά κι από τους δυο θα επιστρέψει ο Ελ Καντουρί, όπως συνέβη και το περασμένο Σάββατο, με τον Κάμπος δεξιά του, τον Μακ αντίστοιχα αριστερά και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Ωστόσο, οι οριστικές αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας θα γίνουν γνωστές με την επισημοποίηση των 11άδων, περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.