Μαχμούτι: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»

Ο Οκτάι Μαχμούτι υπογράμμισε πως η Νταρουσάφακα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Οκτάι Μαχμούτι υπογράμμισε πως η Νταρουσάφακα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας υπογράμμισε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να αφήσουν το «τριφύλλι» να επιβάλει τον ρυθμό του.

Χαρακτηριστικά, ο Μαχμούτι υπογράμμισε: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά στόχος μας είναι η πρώτη μας νίκη για να ανέβουμε βαθμολογικά στον όμιλο. Την περασμένη εβδομάδα δείξαμε πόσο αποτελεσματικοί μπορούμε να γίνουμε επιθετικά και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να παρουσιάσουμε ταυτόχρονα και αμυντική πειθαρχία. Δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να πάρουν προβάδισμα στην αρχή και να επιβάλουν το ρυθμό τους».

Από την πλευρά του, ο Σκότι Γουίλμπεκιν δήλωσε για την επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων: «Θα πρέπει να μπούμε καλά στο παιχνίδι, σε άμυνα κι επίθεση. Οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο Top 16 και χρειαζόμαστε μια νίκη για να κάνουμε την αντεπίθεσή μας. Ξέρω καλά πώς είναι οι Έλληνες φίλαθλοι καθώς έπαιξα πέρσι στο πρωτάθλημα αυτό, όμως δεν πρέπει αυτό να αποτελεί εμπόδιο για μας αν θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.