Παρουσιάζεται και πιάνει αμέσως δουλειά ο Λοπετέγι!

Ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουλέν Λοπετέγι προσγειώθηκε στην Μαδρίτη την Πέμπτη το πρωί και γρήγορα έφυγε επιβιβαζόμενος σε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Δεν θέλησε να μιλήσει, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουλέν Λοπετέγι προσγειώθηκε στην Μαδρίτη την Πέμπτη το πρωί και γρήγορα έφυγε επιβιβαζόμενος σε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Δεν θέλησε να μιλήσει, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Πριν μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή από το Κρασνοντάρ, έκανε κάποιες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ λυπημένος, αλλά θέλω η Ισπανία να παίξει ένα μεγάλο Παγκόσμιο Κύπελλο και αν είναι δυνατό να το κερδίσει» είπε με πολύ σοβαρότητα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα».
Μετά την αποχώρησή του από την ισπανική Εθνική ομάδα, θα είναι σε θέση να προετοιμάσει πιο γρήγορα την Ρεάλ για την μετά Ζιντάν εποχή, νωρίτερα από το αναμενόμενο.
Προτεραιότητα η υπόθεση Ρονάλντο και αν ο Πορτογάλος σταρ παραμείνει στους Μαδριλένους, όπως και αν θα παραμείνει ο Γκάρεθ Μπέιλ. Υπάρχουν γενικότερα πολλά θέματα στο τραπέζι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.