Εξετάζει τον Μιγκέλ Βελόσο ο Σίλβα

Την περίπτωση του Μιγκέλ Βελόσο φέρεται να εξετάζει ο Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την περίπτωση του Μιγκέλ Βελόσο φέρεται να εξετάζει ο Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση του 30χρονου μέσου της Ντιναμό Κιέβου, καθώς θεωρεί πως μπορεί να προσθέσει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων». 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Βελόσο βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, καθώς η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και όταν αγωνίζονταν στη Τζένοα, όμως τότε ο ίδιος είχε προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία. Φέτος, ο Πορτογάλος μέσος μετράει 17 εμφανίσεις στο ουκρανικό πρωτάθλημα και δυο γκολ, ενώ έχει επίσης πέντε εμφανίσεις στο Champions League και τέσσερις στο ουκρανικό κύπελλο. Στην καριέρα του στην Ντιναμό Κιέβου μετράει 75 συμμετοχές και έξι γκολ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.