ΠΑΟΚ: “Τηρούμε στο απόλυτο τη διαδικασία φιλοξενίας στο γήπεδό μας”

Οι ενστάσεις του ΠΑΟΚ για την κλήση σε απολογία για το ματς με τον Αρη-Τι είπε στους δημοσιογράφους ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Ζουρνατσίδης, για το υπόμνημα της ΚΑΕ Αρης και το video που έδειξε

Τις ενστάσεις του για την κλήση σε απολογία του ΠΑΟΚ -για το παιχνίδι με τον Αρη- εξέφρασε (5/12) ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατσίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους. 
Μεταξύ άλλων, είπε: “Προστατεύοντας τον αντίπαλο, προστατεύουμε την ομάδα μας. Βασικό μας μέλημα είναι αυτό. Δέκα χρόνια με τον Άρη έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Με τον συγχωρεμένο, τον Βασίλη Βουρτζούμη, καλύπταμε ο ένας σύλλογος τον άλλον”. 

Πρόσθεσε, αναφερόμενος στο πρόσφατο παιχνίδι. “Ξαφνικά μισή ώρα μετά τη λήξη του ματς, εμφανίστηκε ο Νίκος Κάλλεν με την Αστυνομία. Ο παράγοντας του Άρη ανέφερε στην Αστυνομία ότι δέχτηκε αντικείμενο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Αυτό αναφέρει η Αστυνομία ότι της ανέφερε ο Κάλλεν”. 

Ο Ζουρνατσίδης διάβασε το υπόμνημα που έστειλε ο Αρης στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. “Το ματς ήταν “άνοστο” από πλευράς ίντριγκας. Ήταν εξαιρετικό σε αθλητικό επίπεδο. Το συμβάν δεν γράφτηκε σε καμία έκθεση (διαιτητή, παρατηρητή ΔΕΑΒ κλπ), γράφτηκε μόνο στην αναφορά της Αστυνομίας που λέει ότι ο Κάλλεν ανέφερε το συμβάν, όχι ότι το είδε η Αστυνομία”. 

Ο τημ μάνατζερ του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την ενόχληση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για το υπόμνημα του Αρη και έδειξε βίντεο, από κάμερα ασφαλείας γηπέδου, με τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα. “Στο βίντεο φαίνεται ότι δίπλα του είναι όλη η ηγεσία της Αστυνομίας. Στο βίντεο που δείχνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν φαίνεται τραυματισμός.

Είναι βίντεο από κάμερα ασφαλείας του γηπέδου, κάμερα που είναι της Αστυνομίας και δεν μπορεί να παρέμβει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το βίντεο αυτό είδε ο αθλητικός δικαστής”, είπε και πρόσθεσε: “Το ερώτημα είναι γιατί μια ομάδα δημιουργεί εντυπώσεις. Τηρούμε στο απόλυτο τη διαδικασία φιλοξενίας στο γήπεδό μας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.