«Πρόταση της Ρέτζιο Εμίλια στον Ρίβερς» (pic)

Ο Κέι Σι Ρίβερς παραμένει χωρίς ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τη Ρέτζιο Εμίλια.

Ο Κέι Σι Ρίβερς παραμένει χωρίς ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τη Ρέτζιο Εμίλια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportando» η Ιταλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση σουτέρ μετά τις αποχωρήσεις των Λίντο και Μπάτερφιλντ και δεδομένου ότι ο Αμερικανός παραμένει ελεύθερος στην αγορά, φέρεται να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρίβερς από το καλοκαίρι που αποχώρησε από την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να βρίσκεται σε καλό επίπεδο όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. 

«Μετά τις αποχωρήσεις των Ρίκι Λίντο και Σπένσερ Μπάτερφιλντ, η Ρέτζιο Εμίλια είναι στην αγορά για γκαρντ και φόργουορντ. Έχει κάνει πρόταση στον ελεύθερο Κέι Σι Ρίβερς. Ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα την αποδεχθεί ή όχι», αναφέρει το «τιτίβισμα» του Εμιλιάνο Καρκία.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.