Άκπομ «Το απολαμβάνω … » (vid)

Η διεξαγωγή της τελευταία αγωνιστικής των ομίλων κι όλα όσα συμβαίνουν στον όμιλο της Τσέλσι, στον οποίο μετέχει κι ο ΠΑΟΚ, έδωσε την ευκαιρία στην αγγλική ιστοσελίδα «goal.com» και στον ρεπόρτερ της Άρσεναλ, να θυμηθεί τον Τσούμπα Άκπομ, να τον αναζητήσει και να έχει μια μικρή αλλά ενδιαφέρουσα κουβέντα μαζί του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του

Η διεξαγωγή της τελευταία αγωνιστικής των ομίλων κι όλα όσα συμβαίνουν στον όμιλο της Τσέλσι, στον οποίο μετέχει κι ο ΠΑΟΚ, έδωσε την ευκαιρία στην αγγλική ιστοσελίδα «goal.com» και στον ρεπόρτερ της Άρσεναλ, να θυμηθεί τον Τσούμπα Άκπομ, να τον αναζητήσει και να έχει μια μικρή αλλά ενδιαφέρουσα κουβέντα μαζί του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Παραθέτοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα ο αρθρογράφος με τα δυο γκολ σ’ έξι αγώνες πρωταθλήματος πήρε την πρώτη απάντηση του 23χρονου επιθετικού: «Πριν καν μιλήσω με τον Ουνάι Έμερι (σ.σ. ο τεχνικός των «κανονιέρηδων») ήμουν ρεαλιστής. Υπήρχαν καλύτεροι επιθετικοί στην ομάδα μπροστά από μένα, πιο έμπειροι. Είμαι ακόμη νέος οπότε γνώριζα πως έπρεπε να πάρω περισσότερη εμπειρία αλλά ήξερα ρεαλιστικά πως δε θα έπαιρνα το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελα. Μίλησα με τον κόουτς και μου είπε αρκιβώς το ίδιο πράγμα. Ήταν καλό που εισέπραξα αυτήν την ειλικρίνεια, αυτό θέλεις από έναν προπονητή. Κι έτσι αποφάσισα να πάω στον ΠΑΟΚ».
Και συνέχισε: «Το απολαμβάνω μέχρι στιγμής. Έχω τακτοποιηθεί. Είναι συναρπαστικό επειδή τα πάμε καλά στο πρωυάθλημα κι όλα δείχνουν θετικά. Υπήρχαν όμως πολλά πράγματα πίσω από τη σχετική μου απόφαση. Είδα πως η ομάδα έπρεπε να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και πέρσι αλλά τους αφαιρέθηκαν βαθμοί. Αυτή τη σεζόν οι φιλοδοξίες είναι πολύ ισχυρές. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη και πρόσωπα της ομάδας, μου μετέφεραν αυτές τις φολοδοξίες, απέκτησαν νέους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ήθελαν βοήθεα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μου είπαν επίσης πως είχαν την προοπτική του Champions League και του Europa League οπότε κι αυτό ήαν ένα μεγάλο κίνητρο για να έρθω στον ΠΑΟΚ».
Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί …


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.