Αποκάλυψη: Κρούση του Παναθηναϊκού σε Αμπέντ!

Το novasports.gr αποκαλύπτει την προσέγγιση που έκανε πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας στον Μεντί Αμπέντ για την επιστροφή του Γαλλοαλγερινού στον Παναθηναϊκό.

Το novasports.gr αποκαλύπτει την προσέγγιση που έκανε πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας στον Μεντί Αμπέντ για την επιστροφή του Γαλλοαλγερινού στον Παναθηναϊκό. 

Μετά από μια τριετία στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη Ντιζόν, ο Μεντί Αμπέντ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού σύντομα ολοκληρώνεται η συνεργασία του με το σύλλογο τους Βουργουνδούς. 

Η Ντιζόν δεν έχει δείξει διάθεση ανανέωσης του συμβολαίου και ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι μακριά από τους “κόκκινους”. Αν και έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στην Αγγλία, πρόσφατα μπήκε στο μυαλό του και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά με το Τριφύλλι στο στήθος! 

Ο Νίκος Νταμπίζας, με τον οποίο ο Αμπέντ διατηρεί άριστες σχέσεις από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό, επικοινώνησε με τον 27χρονο χαφ και του μετέφερε το ενδιαφέρον του, αναλύοντας στον παίκτη όλα τα δεδομένα. 

Στη συνομιλία που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες, ο Νταμπίζας μίλησε στον Αμπέντ για το νέο πλάνο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, την κατάσταση του συλλόγου και το ρόλο που θα μπορούσε να έχει στην ομάδα, ενώ η συζήτηση έμεινε στο …θεωρητικό κομμάτι και δεν έγινε συγκεκριμένη πρόταση στον διεθνή μέσο.

Πάντως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε “ανοιχτή γραμμή” και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.