Σοκαρισμένος ο Μπίλιτς

Φόρο τιμής στον Γκάρι Σπιντ απέδωσε ο Σλάβεν Μπίλιτς που εμφανίστηκε σοκαρισμένος από το ξαφνικό θάνατο του Ουαλού παλαίμαχου προπονητή.

Φόρο τιμής στον Γκάρι Σπιντ απέδωσε ο Σλάβεν Μπίλιτς που εμφανίστηκε σοκαρισμένος από το ξαφνικό θάνατο του Ουαλού παλαίμαχου προπονητή. Ο τεχνικός της εθνικής Κροατίας, είχε πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τον Σπιντ, καθώς στο παρελθόν ήταν συμπαίκτες στην Έβερτον. Σύμφωνα με δηλώσεις του στην «Index», ο Κροάτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, συναντήθηκε με τον πρώην τεχνικό της Ουαλίας πριν λίγες μέρες στο Βέλγιο και δε γνώριζε τίποτα για τις σκέψεις του Σπιντ περί αυτοκτονίας.

«Βρίσκομαι σε απίστευτο σοκ, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτός χάθηκε. Δεν το χωράει ο νους μου με αυτό που συνέβη. Ο Γκάρι ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και πραγματικά ένας φαινομενικός τύπος . Θα θυμάμαι πάντα όταν παίξαμε μαζί στην Έβερτον όπου ήταν και ο αρχηγός μου. Μόλις πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε μαζί στις Βρυξέλλες όπου μιλήσαμε για πολλά πράγματα αλλά δεν κατάλαβα ότι σκεφτόταν κάτι τέτοιο. Απίστευτο! Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, είναι μακράν η πιο θλιβερή είδηση που άκουσα ποτέ μου. Είμαι πολύ λυπημένος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπίλιτς.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην άσος της Λιντς, Έβερτον, Νιούκαστλ, Μπόλτον και Σέλφιντ Γιουνάιντετ, βρέθηκε απαγχονισμένος την Κυριακή στο σπίτι του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.