"Δεν κινδυνεύει η Μπενφίκα"

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα Λουίς Φιλίπε Βιέιρα μιλώντας στους οπαδούς της ομάδας, τους καθησύχασε λέγοντάς τους πως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ο σύλλογος.
06/09/2018 • 01:16
ΠΑΟΚ - Μπενφίκα
  • shares
Παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει την τιμωρία της Μπενφίκα η οποία μπορεί να σημάνει αποβολή της ομάδας από όλες τις διοργανώσεις για έξι μήνες ως τρία χρόνια, ο πρόεδρος της ομάδας Λουίς Φιλίπε Βιέιρα εμφανίστηκε καθησυχαστικός στους οπαδούς της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όπως αναμενόταν δεν υπάρχει καμία ένδειξη - απόδειξη που να συνδέει την ομάδα με τέτοιες κατηγορίες. Δεν υφίσταται κανένα στοιχείο ή πειστήριο ότι η Μπενφίκα παρανόμησε και πως θα πρέπει να τιμωρηθεί. Είμαστε σίγουροι πως θα αθωωθούμε μέσω των αρμοδίων Οργάνων και θα δικαιωθεί και ο κόσμος μας»
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα