«Βλέπει» Προμηθέα με δύο απουσίες

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά σήμερα (31/5) την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών, στον οποίο θα έχει δύο βασικούς απόντες.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά σήμερα (31/5) την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών, στον οποίο θα έχει δύο βασικούς απόντες.

Μέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή (30/5) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι χρειαζόταν μια ανάσα μετά την ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League με τον Παναθηναϊκό. Από σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα στο πλαίσιο του μικρού τελικού του πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν, με αντίπαλο τον Προμηθέα, από τον οποίο, πάντως, θα απουσιάσουν σίγουρα δύο βασικοί από τον «Δικέφαλο».

Η εναρκτήρια αναμέτρηση αυτής της σειράς θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (2/6) στην Πάτρα, μιας και ο Προμηθέας έχει το πλεονέκτημα έδρας. Οι αγώνες θα γίνουν εναλλάξ στις έδρες των δύο ομάδων και η τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του πίνακα θα κριθεί στις τρεις νίκες.  

Σε ό,τι αφορά στις απουσίες του ΠΑΟΚ, η μία, αυτή τη Απόλλωνα Τσόχλα, θα είναι μόνιμη στη σειρά των παιχνιδιών με τον Προμηθέα, καθώς ο παίκτης θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από έξι μήνες. Η άλλη αφορά στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος θα μεταβεί στο Τρεβιζο για να συμμετάσχει στο NBA global camp που διοργανώνει το ΝΒΑ για παίκτες που είναι υποψήφιοι για το ντραφτ. Θα είναι διαθεσιμος για τον δεύτερο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Πάτρας, που θα γίνει σις 6 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη. 

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα στο γήπεδό του και νωρίς το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα. Από εκεί θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου θα προπνηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.