Αγκάλιασε την άνοδο η Ρέιντζερς!

Η τετραετής περιπλάνηση της Ρέιντζερς στις μικρές κατηγορίες οδεύει προς το τέλος της, με την ομάδα της Γλασκώβης να κερδίζει 4-3 εντός την Κουίν οφ Σάουθ και να αγκαλιάζει την άνοδο στην Πρέμιερσιπ!

Η τετραετής περιπλάνηση της Ρέιντζερς στις μικρές κατηγορίες οδεύει προς το τέλος της, με την ομάδα της Γλασκώβης να κερδίζει 4-3 εντός την Κουίν οφ Σάουθ και να αγκαλιάζει την άνοδο στην Πρέμιερσιπ!

Οι «διαμαρτυρόμενοι», οι οποίοι απέχουν από τα «σαλόνια» από τη σεζόν 2012-13 λόγω χρεοκοπίας, αύξησαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη Φόλκερκ στους 15 πόντους (με ένα ματς λιγότερο μάλιστα) και με δύο νίκες στις έξι αγωνιστικές που απομένουν θα σφραγίσουν οριστικά την άνοδο. Μάλιστα, μπορούν να το κάνουν από την επόμενη κιόλας αγωνιστική με νίκη στην έδρα της Ρέιθ Ρόβερς, αν η τρίτη της βαθμολογίας Χιμπέρνιαν (20 πόντους πίσω αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με τη Ρέιντζερς και τρία σε σχέση με τη Φόλκερκ), δεν κερδίσει τη Σεντ Μίρεν.

Μπροστά σε 46.117 θεατές σε ένα βροχερό απόγευμα στο «Άιμπροξ», Ρέιντζερς και Κουίν οφ Σάουθ πρόσφεραν θέαμα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 14′ με τον Φόρεστερ, τον Ράσελ στο 25′ να ισοφαρίζει με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, αλλά την ομάδα του Μαρκ Γουόρμπερτον να εξασφαλίζει τη νίκη με τέρματα των Ο’ Χάλοραν (46′), Χάλιντεϊ (51′) και Τάβερνιερ (55′). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-3 με τους Όλιβερ (57′) και Μίλαρ (90′), αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, με την 54 φορές πρωταθλήτρια Σκωτίας να ετοιμάζεται να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.