Μπαρτζώκας: «Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΑΓΟΡ»

Δύσκολη και με πολλές ιδιαιτερότητες χαρακτήρισε την προσεχή αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΑΓΟΡ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δύσκολη και με πολλές ιδιαιτερότητες χαρακτήρισε την προσεχή αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΑΓΟΡ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» στάθηκε στη φιλοσοφία που έχει περάσει ο Στέργιος Κουφός στους παίκτες του ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα χωρίς να αλλοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού της.

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι. Ιδιαίτερο γιατί η φιλοσοφία του προπονητή που την έχει περάσει απόλυτα στην ομάδα του, δημιουργεί καταστάσεις που δεν είσαι συνηθισμένος να αντιμετωπίσεις. Για μας το ζητούμενο είναι να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα χωρίς να αλλοιώσουμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Και δύσκολο γιατί έχει μια θερμή έδρα όπου έχουν κάνει τρεις νίκες και μια ήττα πολύ δύσκολα από τον Ολυμπιακό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρλος ανέφερε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ και πολύ δυνατή έδρα. Για μας το ζητούμενο είναι να εμφανιστούμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, δυνατοί και με μεγάλη συγκέντρωση για να διεκδικήσουμε την νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.