Οι 4+1 κινήσεις του Άρη

Τι αναζητούν οι «κίτρινοι» στο μεταγραφικό παζάρι – Αναβολή ακρόασης Γουλιέλμου σήμερα (5/7) από την ΕΕΑ

Το μεταγραφικό μπαράζ της ΚΑΕ Άρης την προηγούμενη εβδομάδα γέμισε σε μεγάλο βαθμό τις περιφερειακές θέσεις του ρόστερ εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Πλέον, οι «κίτρινοι» εστιάζουν στις επόμενες κινήσεις τους, θέλοντας να προχωρήσουν το σχεδιασμό τους και να τον ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό.
Μετά τους παίκτες που ανακοινώθηκαν (Βεργίνης, Νταλό, Σλαφτσάκης, Μπελ και Φλιώνης), ο Βαγγέλης Αγγέλου αναζητά άλλους πέντε τουλάχιστον για να πραγματοποιηθεί το πλάνο του. Ο πρώτος από αυτούς είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, στον οποίο ο Άρης έχει κάνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, τον θέλει ως ηγέτη του και περιμένει την απόφασή του.
Πέρα από τον Μποχωρίδη, είναι γνωστό ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για δύο Αμερικανούς, τους Τι Τζέι Μπρέι και Λάκι Τζόουνς. Με τον δεύτερο είναι πιθανό να βρεθεί ο Αγγέλου στο περιθώριο του Summer League του NBA, στο Λας Βέγκας, για να συζητήσει μαζί του για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Από τη στιγμή που ο Τζόουνς έκλεισε τον κύκλο της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, είναι ελεύθερος στην αγορά και συζητάει με όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.
Όπως και να έχει, ο Άρης θα πάει για δύο παίκτες στην περιφέρεια –με τον Μποχωρίδη να είναι ο βασικός στόχος- κι από εκεί και πέρα για άλλους τρεις, που θα πλαισιώσουν τις θέσεις των ψηλών. Εκτός του Έλληνα γκαρντ, οι άλλοι τέσσερις κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ξένοι.
Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της σήμερα (5/7) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε ότι αναβλήθηκε η ακρόαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου, για παραβίαση του άρθρου 69Α του νέου αθλητικού Νόμου. Η συγκεκριμένη παράγραφος αναφέρει τις προδιαγραφές που οφείλει να έχει ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο, όταν πρόκειται να αποκτήσει το 33% των μετοχών Αθλητικής Ανώνυμης Εταιρίας.
Η νέα εκδίκαση ορίστηκε για τις 19 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του ιδιοκτήτη της «κίτρινης» ΚΑΕ, το ζήτημα δεν αφορά τον ίδιο, αλλά μια εκκρεμότητα που υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του συλλόγου, την οικογένεια Λάσκαρη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.