H Rockstar αποκαλύπτει το Red Dead Online

Σύντομα μαζί μας.H Rockstar Games ανακοίνωσε μόλις ότι το Multiplayer του Red Dead Redemption 2...

Σύντομα μαζί μας.

H Rockstar Games ανακοίνωσε μόλις ότι το Multiplayer του Red Dead Redemption 2, Red Dead Online θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Νοέμβριο του 2018. Σε ένα αποκλειστικό Q&A με την ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Red Dead Online, μάθαμε ότι το η προσθήκη αυτή θα “πάει όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα ένα βήμα παραπέρα, κλέβοντας μάλιστα και αγαπημένα στοιχεία από το Grand Theft Auto Online.”

Η αρχική περίοδος κυκλοφορίας θα θεωρηθεί “public beta”, σύμφωνα με την δημοσίευση από το Rockstar’s Newswire. “Πιστεύουμε ότι το Grand Theft Auto Online έγινε επιτυχία λόγω των Heists,” είπε ο Josh Needleman, Senior Producer στην Rockstar San Diego. “Στόχος μας αυτή τη φορά είναι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο λίγο πιο γρήγορα, αλλά να ανταποκρινόμαστε σε αυτό που οι άνθρωποι απολαμβάνουν να παίζουν και να εξελισσόμαστε όσο προχωράμε”. Όποιος αγοράζει το Red Dead Redemption 2 θα έχει πρόσβαση στο Red Dead Online.

Σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το Red Dead Online, μια νέα online εμπειρίας συνδεδεμένη με το τεράστιο ανοιχτό κόσμο του Red Dead Redemption 2.

Το Red Dead Online είναι μια εξέλιξη της κλασικής multiplayer εμπειρίας στο αρχικό Red Dead Redemption, συνδυάζοντας την αφήγηση με το ανταγωνιστικό και συνεργατικό gameplay με νέους τρόπους διασκέδασης. Χρησιμοποιώντας το gameplay του επερχόμενου Red Dead Redemption 2 ως θεμέλιο, το Red Dead Online θα είναι έτοιμο να το εξερευνήσετε μόνος ή με φίλους και θα περιλαμβάνει επίσης συνεχείς ενημερώσεις και προσαρμογές για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί αυτή η εμπειρία για όλους τους παίκτες.

Το Red Dead Online σχεδιάζεται για κυκλοφορία το Νοέμβριο του 2018, αρχικά ως public beta, με περισσότερες ειδήσεις να έρχονται σύντομα.

Πρόσβαση στο Online θα έχουν όλοι όσοι έχουν στα χέρια τους το παιχνίδι μας.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.