Καστρίτης: “Έχουμε τεράστιο κίνητρο” (video)

Ο Γιάννης Καστρίτης υπογράμμισε πως η εθνική Κ19 είναι πανέτοιμη για το παγκόσμιο κύπελλο και πως αποτελεί έξτρα κίνητρο για την ομάδα του το γεγονός πως η διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Ο Γιάννης Καστρίτης υπογράμμισε πως η εθνική Κ19 είναι πανέτοιμη για το παγκόσμιο κύπελλο και πως αποτελεί έξτρα κίνητρο για την ομάδα του το γεγονός πως η διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη. Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του.

Αρχικά, ο Καστρίτης τόνισε: “Έχουμε μια εβδομάδα που είμαστε όλοι μαζί. Περιμέναμε και τους Ρογκαβόπουλο – Καράμπελα να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με τα playoffs. Έχουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά δεν είναι σοβαρά. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Δεν μας αγχώνει ο κόσμος, όλοι το περιμένουν πως και πως. Είναι τεράστιο κίνητρο, τα παιδιά το έχουν καταλάβει κι είναι ένας λόγος παραπάνω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.