Ήταν σε κακή βραδιά… (video)

Κατώτερος του αναμενομένου ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-2 σετ (6-4, 3-6, 6-4, 6-7 (8), 6-3) από τον Ιταλό Φαμπιάνο στην πρεμιέρα του στο Γουίμπλεντον και αποχαιρέτησε πολύ γρήγορα το τουρνουά του Λονδίνου.

Κατώτερος του αναμενομένου ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-2 σετ (6-4, 3-6, 6-4, 6-7 (8), 6-3) από τον Ιταλό Φαμπιάνο στην πρεμιέρα του στο Γουίμπλεντον και αποχαιρέτησε πολύ γρήγορα το τουρνουά του Λονδίνου. Ο Ιταλός πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του καθώς για πρώτη φορά νίκησε τενίστσ που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.Στον επόμενο γύρο ο Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον ίβο Κάρλοβιτς. 
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν σε καλή μέρα, με πολλά αβίαστα λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης, απέναντι σε έναν αντίπαλο χωρίς μεγάλη ποιότητα, αλλά που έκανε τα βασικά μέσα στο court, καταφέρνοντας τελικά να πετύχει την πρώτη μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά.

 Στο πρώτο σετ ο Ιταλός επικράτησε μετά από 45΄ με 6-4, κάνοντας 2 break στο σερβίς του Έλληνα πρωταθλητή (έναντι ενός του Τσιτσιπά).
Στο 2ο σετ, φάνηκε ότι ο Τσιτσιπάς βρήκε τον ρυθμό του, το 2-2 έγινε 5-2, με 3 συνεχόμενα κερδισμένα σερβίς γκέιμ του Τσιτσιπά, για να κατακτήσει τελικά το σετ, μέσα σε μόλις 34΄, με 6-3.

Στο τρίτο σετ
είχαμε σκληρή μάχη ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να κάνει γρήγορο break και έτσι φτάσαμε στο 5-4 με τον Στέφανο Τσιτσιπά να σερβίρει για να μείνει στο παιχνίδι. Σε εκείνο το σημείο ο Φαμπιάνο βρέθηκε με τριπλό break point το οποίο τελικά του έδωσε το σετ με 6-4.με τον Τσιτσιπά να έχει σε αυτό το σετ 11 αβίαστα λάθη έναντι μόλις 2 του Φαμπιάνο.

Το 4ο σετ οδηγήθηκε στο tie break,
ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 5-2 και είχε σετ πόιντ στο 6-4, για να κερδίσει τελικά με κόπο μετά από 57΄, 10-8.

Οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους στο 5ο σετ μέχρι το 3-3
. Σε εκείνο το σημείο ο Τόμας Φαμπιάνο έκανε το break στο σερβίς του Τσιτσιπά, στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 5-3, ο Τσιτσιπάς δεν είχε απάντηση και ο Φαμπιάνο πανηγύρισε την μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.