Κάναντι: «Δε θεωρώ δίκαιη την ήττα» (video)

Με τη διαιτησία τα είχε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Με τη διαιτησία τα είχε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς ήρθε μια ήττα για μας σήμερα που δεν θεωρώ ότι ήταν δίκαιη. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 15’ είχαμε ευκαιρίες και δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Τότε ο ΠΑΟΚ έδειξε την κλάση του. Στο β’ ημίχρονο είχαμε ολοκληρωτικά την κατοχή της μπάλας. Είχαμε μια ευκαιρία με τον Ρισβάνη να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε». 

Για το αν θεωρεί τυχαίο ότι ο Ατρόμητος μιλάει σε ακόμα μία περίπτωση για τη διαιτησία: «Η ομάδα επενδύει στο να μην μιλάει για τη διαιτησία, αλλά μιλάμε για ένα πέναλτι που ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει. Είμαστε απογοητευμένοι. Μιλάμε για μια ξεκάθαρη φάση, αφού ο παίκτης του ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί το χέρι του για να κόψει τον Μπρούνο, από την οποία θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί». 

Για την κακή αντίδραση του Ατρόμητου στις στημένες φάσεις:
«Έχετε δίκιο. Το πρώτο γκολ ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για αυτό που πέτυχε. Φάνηκε ότι είναι μια φάση δουλεμένη. Στο δεύτερο γκολ δεν είμαι καθολου ικανοποιημένος. Ο Ντάουντα άφησε ελεύθερο τον Πέλκα και ακολούθησαν άλλα 3-4 λάθη. Ο ΠΑΟΚ μας έκανε δύο γκολ από στημένες φάσεις και αυτό είναι όλο». 

Για το αν έχει «τρομάξει» με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Ανανέωσα το συμβόλαιό μου και αυτό τα λέει όλα. Αν τα έβλεπα όλα αρνητικά, δεν θα υπέγραφα. Μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Όλοι στη Λίγκα πρέπει να συνεισφέρουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Είναι μια ομαδική δουλειά. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Από τους οπαδούς μέχρι τους διαιτητές. Είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει». 

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το πόσο εύκολο ήταν να κρατήσει τη συγκέντρωση των παικτών του:
«Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση. Υπάρχει έντονο το αίσθημα της αδικίας. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό που είχαμε σήμερα ήταν το κίνητρο των ποδοσφαιριστών. Προσπαθήσαμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουμε ποιοι είμαστε μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να δω πώς θα αντιδρούσε άλλη ομάδα, αν είχε περάσει ό,τι έχουμε περάσει εμείς». 

Για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές του:
«Είναι η φιλοσοφία της δουλειάς μας. Της καθημερινότητάς μας. Μας βοηθάει αυτό να έχουμε τη σωστή στάση. Απορρίπτουμε αυτό το τσίρκο που έχει γίνει αυτές τις μέρες. Αυτό το τσίρκο που έχουν φτιάξει οι δύο ομάδες των Αθηνών. Το κανονικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίζεται στο γήπεδο. Είναι πολύ εύκολο να παίρνεις την ομάδα και να φεύγεις. Αλλά το κανονικό είναι να παίζεις στο γήπεδο. Είναι κακή η εικόνα που παρουσιάζουμε προς τα έξω για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν μπουν στο γήπεδο:
«Αυτά τα κρατάμε για εμάς. Έχουμε παίξει χωρίς κόσμο, χωρίς ιδιοκτήτη, χωρίς τον τεχνικό διευθυντή. Συνεχίζουμε τη ζωή μας. Εμείς παλεύουμε για το κάθε παιχνίδι. Η ομάδα έχει 58 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο. Εγώ αυτό ξέρω. Όλα αυτά που ζούμε είναι μια μεγάλη υποκρισία». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ ευθύνεται για όσα έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες:
«Ποιο είναι το δικό μας λάθος; Ο αντίπαλος δεν κατέβηκε. Με την ΑΕΚ σκοράραμε, αλλά τους βαθμούς τους πήρε η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τις ποινές, εγώ είμαι προπονητής, η δουλειά μου είναι διαφορετική». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.