Νικολαΐδης: «Προσπαθώ να βρω λύση»

Καυστικός εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης σχετικά με τα σενάρια εμφάνισης στο προσκήνιο της ΑΕΚ, επενδυτών που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα. Επίσης, διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με τους Ρώσους, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές με τους Ρέστη και Μπεθάνη.

Καυστικός εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης σχετικά με τα σενάρια εμφάνισης στο προσκήνιο της ΑΕΚ επενδυτών που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας τόνισε πως προσπαθεί να βρει λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ διέψευσε τα σενάρια περί επαφών με τους Ρώσους, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές με τους Ρέστη και Μπεθάνη.

Αρχικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε στο «aek365.gr»: «Απαράδεκτο να δημιουργούνται ψεύτικα όνειρα στον κόσμο. Προσπαθώ να βρω λύση για την ομάδα μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν και όταν βρεθεί θα υπάρξει επίσημη από εμένα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην ζωή μου με Ρώσους επιχειρηματίες και ειλικρινά απορώ πώς έχει κυκλοφορήσει αυτό το αστείο σενάριο. Όσον αφορά τις συναντήσεις μου τόσο με τον κύριο Μπεθάνη όσο και με τον κύριο Ρέστη καμία σχέση δεν έχουν με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός σε αυτό».

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης τόνισε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί: «Είμαι απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των θεμάτων της ΑΕΚ από τα ΜΜΕ. Καταλαβαίνω την ανάγκη για ενημέρωση αλλά τα περισσότερα δημοσιεύματα και ιδίως αυτά που αναφέρονται σε ονόματα και σενάρια για πανίσχυρους επιχειρηματίες το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν ψεύτικα όνειρα και ελπίδες στον κόσμο της ΑΕΚ πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι κρίσιμη. Ναι, προσπαθώ να βρω λύση για την ομάδα μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αν και όταν βρεθεί θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.