Κούγιας: «Μπορούσαμε την ισοπαλία»

Την άποψη πως η Λάρισα θα μπορούσε να είχε αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λαμία εξέφρασε ο πρόεδρος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας.

Την άποψη πως η Λάρισα θα μπορούσε να είχε αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λαμία εξέφρασε ο πρόεδρος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας.  

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ:

«Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και σε ένα αδικαιολόγητα φανατισμένο κοινό εις βάρος των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των οπαδών μας ηττηθήκαμε σε ένα παιχνίδι, που εύκολα θα μπορούσαμε τουλάχιστον να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Παρά την ήττα μας παραμένουμε πρώτοι, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να αποσπαστούμε βαθμολογικά, αφού οι ανταγωνιστές μας για την άνοδο έχασαν βαθμούς σε πολύ ευκολότερες έδρες από αυτή της Λαμίας.

Δεν χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, ούτε την ηρεμία μας, αφού στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια, όπου ο ένας πρέπει να στηρίζει τον άλλον.

Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μας και οι προπονητές μας, τόσο τη στήριξη που τους δίνουμε στις δύσκολες στιγμές, αλλά και ότι αγωνίζονται και είναι προπονητές σε μια μεγάλη ομάδα που παίζει σε μικρή κατηγορία και από την αρχή του πρωταθλήματος είναι πρώτη και θα παραμείνει πρώτη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας και στον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.