Φρανκ Λάμπαρντ: «Δεν φοβάμαι την πίεση, απλώς θέλω να επιτύχω!»

Έχουν περάσει μόλις δεκαεπτά ημέρες από την ημέρα που η σεζόν της Ντέρμπι τελείωσε άδοξα, με ήττα στον ημιτελικό των πλέι οφ από τη Φούλαμ, που δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έχουν περάσει μόλις δεκαεπτά ημέρες από την ημέρα που η σεζόν της Ντέρμπι τελείωσε άδοξα, με ήττα στον ημιτελικό των πλέι οφ από τη Φούλαμ, που δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο της στην Πρέμιερ Λιγκ.                                 

Λίγες ημέρες αργότερα ο τεχνικός της Ντέρμπι Γκάρι Ρόουετ, εγκατέλειψε τον σύλλογο για να αναλάβει την Στόουκ Σίτι που υποβιβάστηκε φέτος στην Τσάμπιονσιπ. 

Οι διοικούντες της Ντέρμπι κινήθηκαν γρήγορα και συμφώνησαν με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Μεγάλη δόξα της Τσέλσι με 3 πρωταθλήματα Αγγλίας και 1 Τσάμπιονς Λιγκ, αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα ως πρώτος προπονητής, με στόχο να οδηγήσει την Ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Ο 40χρονος πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα και δήλωσε έτοιμος γι΄αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του
.

«Έπαιξα ποδόσφαιρο για 20 χρόνια σε υψηλό επίπεδο, οπότε η πίεση δεν είναι για μένα πρόβλημα. Ήμουν μακριά από το ποδόσφαιρο για 18 μήνες, οπότε είχα μεγάλη προσμονή να επιστρέψω από άλλο πόστο στο άθλημα που αγαπώ. Δεν φοβάμαι την πίεση, απλώς θέλω να επιτύχω!»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, φάνηκε ενήμερος για την κατάσταση στην Πρέμιερσιπ.
«Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια της Ντέρμπι την περασμένη σεζόν, απλά απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο. Δε νομίζω ότι οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν πάρα πολύ σε αυτό το επίπεδο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, αυτό είναι το βασικό πράγμα που θα απαιτήσω από τους παίκτες μου».

Ο Λάμπαρντ ρωτήθηκε αν είχε και κάποιες άλλες προσφορές από ομάδες.
«Όχι, δεν είχα προσφορές από ομάδες υψηλότερου επιπέδου από την Ντέρμπι. Είχα και άλλες συνομιλίες, αλλά δεν θα έλεγα προσφορές. Αυτή ήταν η πρώτη συζήτηση που πήγε σε πραγματικό βάθος και άρχισε να γίνεται συγκεκριμένη. Στόχος μου είναι να προωθήσω παίκτες από τις ακαδημίες, θέλω φρεσκάδα και ισορροπία στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.