«Είχε προειδοποιηθεί η Σαράποβα»

Η Μαρία Σαράποβα, η οποία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο τετραετούς αποκλεισμού από τους αγώνες του τένις, λόγω της παραδοχής της για χρήση απαγορευμένης ουσίας, είχε προειδοποιηθεί για το φάρμακο αυτό.

Η Μαρία Σαράποβα, η οποία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο τετραετούς αποκλεισμού από τους αγώνες του τένις, λόγω της παραδοχής της για χρήση απαγορευμένης ουσίας, είχε προειδοποιηθεί για το φάρμακο αυτό. Συγκεκριμένα η βρετανική εφημερίδα «Times» αποκάλυψε πως η Ρωσίδα πρωταθλήτρια είχε ενημερωθεί, και μάλιστα πέντε (!) φορές κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, πως το «meldonium» θα γινόταν απαγορευμένο το 2016. Αυτός είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επιβαρύνει την υπερασπιστική γραμμή της «Μάσα» και να δυσκολέψει αρκετά τη θέση της.

Η Σαράποβα υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Λος Άντζελες, πως έπαιρνε το «meldonium» τα τελευταία 10 χρόνια, εξαιτίας ιατρικού προβλήματος και πως δε γνώριζε πως το 2016 προστέθηκε στις απαγορευμένες ουσίες της διεθνούς ομοσπονδίας κατά του ντόπινγκ (WADA). Το σχετικό, όμως, δημοσίευμα αναφέρει πως «το Δεκέμβριο, υπήρξαν τρεις ανταποκρίσεις από την παγκόσμια ομοσπονδία αντισφαίρισης (ITF) και δύο από την διεθνή ομοσπονδία τένις γυναικών (WTΑ). Όλες περιλάμβαναν προειδοποιήσεις για το meldonium ενημερώνοντας πως θα απαγορευόταν. Η WADA είχε ενημερώσει επίσης για αυτό το γεγονός, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.