Απέκτησε διοίκηση ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος απέκτησε επιτέλους διοίκηση, καθώς το Πρωτοδικείο όρισε τα μέλη, τα οποία στη συνέχεια συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Ο Πανιώνιος απέκτησε επιτέλους διοίκηση, καθώς το Πρωτοδικείο όρισε τα μέλη, τα οποία στη συνέχεια συγκροτήθηκαν σε σώμα. Οπως αναμενόταν, τα μέλη της νέας διοίκησης προέρχονται από την “Πανιώνια Κίνηση” η οποία είχε κερδίσει τις σχετικές εκλογές που είχαν γίνει για τον Ερασιτέχνη.

Πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι ο Βασίλης Τσάβαλος, ενώ διευθύνων σύμβουλος ο Αλέξανδρος Ανδρεάδης. Από κει και πέρα, θα υπάρχουν τρεις αντιπρόεδροι. Παντελής Τζιλαλίδης και Νίκος Γκλεζάκος, οι οποίοι θα είναι και οι δύο εκπρόσωποι στην Σούπερ Λιγκ και ο Λουκάς Τσελέντης, ο οποίος θα είναι ο υπεύθυνος των υποδομών.

Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είναι οι: Σπύρος Μίχου, Λάζαρος Καμπανόπουλος, Αλέξανδρος Χαριτάκης, Ευάγγελος Φούλης. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν υπάρχει μεταξύ των ονομάτων αυτό του Κώστα Τσολακάκη, καθώς το Πρωτοδικείο έκρινε πως δεν έπρεπε να είναι στο συμβούλιο. Αυτό σημαίνει πως έκλεισε ένας αρκετά αμφιλεγόμενος κύκλος στην ιστορία του Πανιωνίου.

Στα μεταγραφικά, δεδομένη είναι η απόκτηση του Αζέρου Αμπντουλάγιεφ, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη να υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες και το απόγευμα να παίξει στο φιλικό με τον Ελπιδοφόρο. Στο ίδιο ματς θα αγωνιστεί ο Ρουμάνος Σελατζέα Σιπριάνι, καθώς και δύο τερματοφύλακες, ένας Ούγγρος και ένας Ρουμάνος.

Τέλος, όπως προέκυπτε το βράδυ της Τετάρτης από τους ανθρώπους της ομάδας, Κουλουχέρης και Ρόβας δεν φαίνεται πλέον να απασχολούν μεταγραφικά τον Πανιώνιο, εκτός κι αν αλλάξει κάτι δραματικά την Πέμπτη το πρωί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.