Άλι: “Οφείλω πολλά στον Ποτσετίνο”

Ο Ντέλε Άλι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Τότεναμ μέχρι το 2024, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Ντέλε Άλι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Τότεναμ μέχρι το 2024, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο 22χρονος άσος είχε προτάσεις από Ιταλία και Ισπανία και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έσπευσε να τον δεσμεύσει με ακόμη ισχυρότερο συμβόλαιο. Ο Αλι, που είναι βασικό μέλος της εθνικής Αγγλίας, μετρά ήδη 48 γκολ σε 153 εμφανίσεις με την Τότεναμ.

Μιλώντας στο «Sky Spots News» ο Αγγλος σταρ εξήγησε τους λόγους για να επεκτείνει το συμβόλαιό του: «Μου αρέσει που είμαι εδώ. Μου αρέσει που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και το τι πρεσβεύει. Ήταν μια πολύ ωραία χειρονομία από τον πρόεδρο της ομάδας. Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να παλεύω όσο είμαι μέλος της ομάδας», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε μιλώντας κολακευτικά για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο:

«Οφείλω πολλά στον προπονητή μου, για ότι έχω πετύχει μέχρι στιγμής. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο μέρος για έναν παίκτη στην ηλικία μου πέραν από εδώ. Έχουμε απίστευτη υποστήριξη από όλη την ομάδα και μας βοηθάει να εξελισσόμαστε. Γι’ αυτό είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι στην Τότεναμ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.