Κρίσιμη ημέρα για τρεις

Στην τελευταία προπόνηση πριν τον σημαντικό εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα με το Περιστέρι (18/11) θα φανεί, αν είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου η τριάδα των παικτών, που αντιμετωπίζει προβλήματα

Με δεδομένο ότι τρεις από τους τέσσερις παίκτες, που αντιμετώπιζαν προβλήματα μετά τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (14/11) με τη Ντνίπρο, δεν προπονήθηκαν και χθες, η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή τους στην αυριανή (18/11) εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Στην τελευταία προπόνηση πριν τον σημαντικό -από βαθμολογικής άποψης και όχι μόνο- αυτόν αγώνα θα ξεκαθαρίσει, δηλαδή, αν ο Βαγγέλης Αγγέλου μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Αγγέλου, Γκάρι Μπελ και Διαμαντή Σλαφτσάκη. Όποιος ή όποιοι καταφέρουν να βγάλουν το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρωμένα, θα υπολογίζονται από τον προπονητή του Άρη.
Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Αγγέλου ταλαιπωρήθηκε από ίωση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί την περασμένη Πέμπτη. Μπορεί χθες να πήρε εξιτήριο, όμως, παρέμεινε κλινήρης για να αναρρώσει. Σήμερα θα διαπιστωθεί, αν έχει επανέλθει πλήρως. Ο Γκάρι Μπελ έκανε και χθες θεραπεία στο δεξί ώμο. Μπορεί να πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης, όμως, δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης εξακολούθησε και χθες να κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει το διάστρεμμα, που υπέστη στον αγώνα με τη Ντνίπρο, και θεωρείται πιο δύσκολο από όλους να είναι έτοιμος για το αυριανό ματς. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο τέταρτος, που αντιμετώπισε πρόβλημα την περασμένη Πέμπτη, όμως, αυτός επανήλθε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και υπολογίζεται για τη συνάντηση με το Περιστέρι για την 6η αγωνιστική της Basket League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.