Κι όμως η Παρί αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ! (video)

Πολυνίκης του θεσμού με οχτώ τρόπαια, τα πέντε από αυτά συνεχόμενα, έπαιζε απέναντι στην ουραγό της Λιγκ 1 Γκενκάν στην έδρα της, κι όμως αποκλείστηκε.

Πολυνίκης του θεσμού με οχτώ τρόπαια, τα πέντε από αυτά συνεχόμενα, έπαιζε απέναντι στην ουραγό της Λιγκ 1 Γκενκάν στην έδρα της, κι όμως αποκλείστηκε. Μετά από αήττητο σερί 44 αγώνων σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ η Παρί γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Γκενκάν σε ματς για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε.
Στο πρώτο ημίχρονο η Παρί, παρά την συντριπτική κατοχή μπάλας, δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Γκενκάν που ήταν άριστα στημένη από τον Ζοσλέν Γκουρβενέκ.

«Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή της Παρί Σεν Ζερμέν για όσο περισσότερη ώρα γίνεται», είχε υπογραμμίσει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Γκενκάν και οι παίκτες του το έκανα πράξη. Η πιο κλασική ευκαιρία της ομάδας του Τούχελ, δημιουργήθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όταν η λόμπα του Εμπαπέ βρήκε λίγο το δεξί δοκάρι του Γιόνσον και κατέληξε άουτ.

Οι παίκτες της Γκενκάν πανηγυρίζουν την ισοφάριση, με το ένα από τα τρία πέναλτι που κέρδισαν στο παιχνίδι

Στο 2ο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Στο 59΄η ομάδα της Βρετάνης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπλας από τον Μουνιέ, αλλά ο Τουράμ που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ. 90 δευτερόλεπτα αργότερα στο 63΄η Παρί «τιμώρησε» την Γκενκάν και προηγήθηκε με την ωραία κεφαλιά του Νεϊμάρ. Μάλιστα λίγο αργότερα είχε κει μία πολύ καλή ευκαιρία για το 2-0 με τον Καβάνι.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο διαιτητής Μπενουά Μπαστιάν, έδωσε 2ο πέναλτι στην Γκενκάν στο 78΄σε σπρώξιμο του Μπερνάτ στον Κοκό. Αυτή τηνφορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Εν΄Γκμπακοτό που νίκησε τον Αρεολά ισοφαρίζοντας σε 1-1.


Ο Μπενουά Μπαστιάν επικρίθηκε από τους ανθρώπυς της Παρί για τις αποφάσεις του

Και ενώ το ματς όδευε προς την διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή, ο 35χρονος διαιτητής έδωσε και 3ο πέναλτι στους φιλοξενούμενους! Σωστό αυτή τη φορά σε μαρκάρισμα του Κέχρε στον Τουράμ.
Παρά την αστοχία του στο πρώτο πέναλτι ο Τουράμ ανέλαβε την εκτέλεση και αυτή την φορά νίκησε τον Αρεολά, με αυτό το γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Γκενκάν στο Παρκ ντε Πρενς, μετά από το μακρινό 2001. Τότε είχε νικήσει τότε με 3-1 για το πρωτάθλημα.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.