Αντετοκούνμπο: “Αποφεύγω τις συζητήσεις για το βραβείο του MVP”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως αποφεύγει συνήθως τις συζητήσεις για το βραβείο του MVP, καθώς θέλει να παραμείνει προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως αποφεύγει συνήθως τις συζητήσεις για το βραβείο του MVP, καθώς θέλει να παραμείνει προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλγουόκι Μπακς. Ο διεθνής Έλληνας παίκτης υπογράμμισε πως η προσοχή του είναι στραμμένη στα εφετινά play off, όπου θέλει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τα “ελάφια”.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Προσπαθώ να αποφύγω όλη τη συζήτηση για το βραβείο του MVP. Δεν θέλω να το σκέφτομαι, απλώς θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Απομένουν οκτώ παιχνίδια και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, να βελτιώνομαι και να παίζω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε: “Η σκέψη μου εξ αρχής ήταν να γίνω απλά καλύτερος. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Είτε παίζουμε στους τελικούς, είτε είμαι MVP ή οτιδήποτε άλλο. Πάντα αυτό που μετρά είναι να βελτιώνεσαι. Μέχρι τώρα αυτό το σκεπτικό έχει λειτουργήσει καλά για μένα, άρα ξέρω πως θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.