Βγήκαν ξινές οι περιπέτειες στον Αλβάρες

Ο Λεονέλ Αλβάρες έχασε τη δουλειά του στη Λιμπερτάδ, μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τη γυναίκα ενός παράγοντα της ομάδας.
Θωμάς Ναλμπάντης
09/03/2019 • 11:11
Ο Λεονέλ Αλβάρες
  • shares
Ο Λεονέλ Αλβάρες έχασε τη δουλειά του στη Λιμπερτάδ, μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τη γυναίκα ενός παράγοντα της ομάδας. Ο Κολομβιανός προπονητής της ομάδας της Παραγουάης απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά τη νίκη 4-1 επί της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη λατινοαμερικάνικη χώρα, οι σχέσεις στα αποδυτήρια της ομάδας είχαν διαταραχθεί, με τους Έντγκαρ Μπενίτες και Σέρχιο Ακίνο να είναι αυτοί που πρωτοστάτησαν εναντίον του πρώην πλέον προπονητή τους, όταν έμαθαν για τις ερωτικές του περιπέτειες με τις συντρόφους τους. Η διοίκηση της Λιμπερτάδ Ασουνσιόν δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμή τα δημοσιεύματα περί ερωτικού σκανδάλου, τα οποία αποκαλύπτει ο Τύπος της χώρας και αρκείται να τονίσει πως ο πρώην τεχνικός της απομακρύνθηκε, λόγω των κακών σχέσεων που είχε με ποδοσφαιριστές της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία