Μώραλης: “Είναι άθλος…” (video)

Στη σημασία που έχουν για την πόλη του Πειραιά οι επιτυχίες των τμημάτων βόλεϊ του Ολυμπιακού και δη αυτή των κοριτσιών, αναφέρθηκε ο δήμαρχος της Πόλης, Γιάννης Μώραλης.

Στη σημασία που έχουν για την πόλη του Πειραιά οι επιτυχίες των τμημάτων βόλεϊ του Ολυμπιακού και δη αυτή των κοριτσιών, αναφέρθηκε ο δήμαρχος της Πόλης, Γιάννης Μώραλης.

“Είναι μεγάλη μέρα (σ.σ. χθες) για το ελληνικό βόλεϊ, για τη χώρα, για τον Πειραιά και για το μεγάλο σύλλογο της πόλης μας. Είναι μεγάλη επιτυχία μια γυναικεία και μια αντρική ομάδα να παίζουν την ίδια ημέρα τελικούς Ευρώπης σε ένα άθλημα όπως είναι το βόλεϊ. Πολλά μπράβο στα κορίτσια για την κατάκτηση, θερμά συγχαρητήρια πραγματικά. Ημασταν στο πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη που χάσανε και φάνταζε δύσκολο. Υπερέβησαν εαυτό, έπαιξαν με ψυχή. Δεν καταφέραμε να είμαστε κοντά. Το πήρανε, όμως”.

Στη συνέχεια έκανε λόγο και για τους άνδρες: “Συγχαρητήρια, όμως, και στην αντρική ομάδα, διότι κατάφεραν πολλά, έφθασαν μέχρι εδώ, έφεραν πολύ κόσμο, νιώσαμε ωραίες στιγμές και πάλι, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι άθλος που η ανδρική ομάδα έφθασε στον τελικό, δεν έχει σημασία για ένα σετ ή για έναν πόντο αν έχασαν”. 

Ο κύριος Μώραλης αναφέρθηκε και στη σημασία για την πόλη του Πειραιά να έχει στα σπλάχνα της ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός… “Κρατάμε το ευρωπαϊκό των γυναικών και ότι παίξαμε σαν σύλλογος, σαν Ολυμπιακός με αντρική και γυναικεία ομάδα στους τελικούς. Γι’ αυτό κατανοείται αυτό που λέμε καμιά φορά ότι ο σύλλογος του Ολυμπιακού και τα τμήματά του είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης του Πειραιά. Η πόλη του Πειραιά θα τους τιμήσει όπως πρέπει”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.