Αποστολή… πρόκρισης

Χωρίς τον Ντιόγο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη, η οποία ήταν και η τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Χάρκοβο, εκεί όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Μέταλιστ για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς τον Ντιόγο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη, η οποία ήταν και η τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Χάρκοβο, εκεί όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Μέταλιστ για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βραζιλιάνος άσος ταλαιπωρείται από εμπύρετο ιογενή γαστρεντερίτιδα και έμεινε σπίτι του. Ο Κάρολ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και θα δει το παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στους Ουκρανούς από την τηλεόραση του σπιτιού του, όπως και οι Δασκαλάκης, Μόνχε και Ντιόγκο που έμειναν εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 παικτών που θα ταξιδέψουν μαζί του στην Ουκρανία. Αυτοί είναι:  Μέγερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοντέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς και Τζιμπούρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.