Αναστόπουλος: «Θέλω να μείνω»

Στον ΟΦΗ θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Νίκο Αναστόπουλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Στον ΟΦΗ θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Νίκο Αναστόπουλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στην κρητική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος. Ο Αναστόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Ο κάθε ένας βλέπει το παιχνίδι διαφορετικά. Εγώ το είδα το παιχνίδι έτσι όπως το σχεδιάσαμε. Όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό και δεν έχει καλή αμυντική λειτουργία τότε θα έχεις πρόβλημα. Εμείς είμαστε καλή ομάδα και δύσκολη για τον αντίπαλο. Θα ήμασταν καλύτεροι αν δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα. Βαραίνει το οικονομικό. Δεν μπορούν να παίζουν μόνο για την φανέλα. Βγαίνει και στο γήπεδο αυτό. Όσο προσπαθήσαμε το αφήσαμε εκτός και πήγαμε καλά. Για να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό θα πρέπει να δώσεις το 101% και να έχεις ευκαιρία στο σκοράρισμα. Το γκολ δεν το έχουμε εύκολα. Κάνουμε γκολ με πολλούς παίκτες αλλά αν είχαμε περισσότερη άνεση θα μπορούσαμε».

Και συμπλήρωσε: «Ξεκινήσαμε από τις 8 Αυγούστου και δεν έχουμε σταματήσει από τότε καθόλου. Δεν κάναμε ούτε διακοπές Χριστουγέννων. Και αυτά τα παιδιά δεν είναι μηχανές. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μόνο μια ομάδα με την δυναμική του ΟΦΗ θα μπορούσε να πετύχει όλα αυτά και έχουμε ακόμα και τρία παιχνίδια. Γιατί να είμαστε αδιάφοροι; Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Δεν γίνεται να αργούμε να κάνουμε νίκες. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και το θέλουμε πάρα πολύ».

Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Μοντέρνο σύστημα είναι αυτό που κερδίζει. Εμείς παίζουμε μια επιθετική άμυνα και όταν κάνουμε επίθεση προσπαθούμε αν την χάσουμε να την ξαναπάρουμε και να πιέσουμε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ρεαλιστικό. Αν δεν φτιάξεις την άμυνά σου και την ομάδα σου δεν κάνεις τίποτα».

Σχετικά, με τον Φερνάντο Σάντος, ο Αναστόπουλος τόνισε: «Δεν είναι κακός προπονητής ο Σάντος. Δεν είναι προπονητής ο οποίος θα παίξει κλειστά. Θα αξιολογήσει το ρόστερ του και θα παρουσιάσει μια καλή ομάδα».

Τέλος, δήλωσε σχετικά με το μέλλον του: «Σε τρεις αγωνιστικές τελειώνει το πρωτάθλημα. Στον ΟΦΗ είμαι πολύ καλά, περνάω πάρα πολύ καλά. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα συζητήσουμε και θα δούμε. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα. Έχω κανονίσει να πάω να δω κάποιους προπονητές στην Γερμανία και γενικά στο εξωτερικό. Η επιμόρφωση δεν σταματάει ποτέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.