Ο Μαρσιάλ δεν βλέπει την ώρα να… φύγει

Φαίνεται πως η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερα προβλήματα. Ένα απ' αυτά είναι και ο Άντονι Μαρσιάλ.

Φαίνεται πως η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερα προβλήματα. Πέρα από τον… χαμό με τον Πωλ Πογμπά, υπάρχει ξεκάθαρο θέμα και με τον Μαρσιάλ. Η Γιουνάιτεντ παλεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γάλλου χωρίς την παραμικρή επιτυχία τουλάχιστον μέχρι τώρα. 
Ο Μαρσιάλ έχει εκφράσει την διάθεσή του να φύγει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι εξαιτίας της συμπεριφοράς του Πορτογάλου προπονητή. 
Η διοίκηση της Γιουνάιτενετ προσπαθεί να ξεπεράσει τον… σκόπελο Μουρίνιο με κάθε τρόπο, χωρίς όμως να του έχει δείξει ακόμα την πόρτα της εξόδου. 
Ο Μαρσιάλ έχει ήδη πει «όχι» σε τρεις προτάσεις ανανέωσης που του έχει κάνει η Μάντσεστερ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν το βάζουν κάτω θέλοντας να δείξουν προς όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές πως θέλουν πολύ να παραμείνει στην ομάδα ο Γάλλος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.