Αννόβερο, Αλάνιασπορ και …γαλλική ομάδα έκπληξη για Φατιόν!

Στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Φατιόν Άντονι! Όπως αποκαλύπτει το novasports.gr, το Αννόβερο, η Αλάνιασπορ, αλλά και μια γαλλική ομάδα - έκπληξη ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αρχηγού της ΑΕΛ!

Στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Φατιόν Άντονι! Όπως αποκαλύπτει το novasports.gr, το Αννόβερο, η Αλάνιασπορ, αλλά και μια γαλλική ομάδα – έκπληξη ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αρχηγού της ΑΕΛ! 

Οι εμφανίσεις του Φατιόν στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουν περάσει …απαρατήρητες στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και ο 27χρονος δυναμικός αμυντικός χαφ των “Βυσσινί” βρίσκεται ήδη στη μεταγραφική λίστα αρκετών συλλόγων. 

Το Αννόβερο παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό την εντυπωσιακή εξέλιξη του αρχηγού της ΑΕΛ, η Αλάνιασπορ είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Ελληνο – Αλβανό μέσο, ενώ στο …παιχνίδι της απόκτησης του Φατιόν έχει μπει και γαλλική ομάδα – έκπληξη. 

Μάλιστα σκάουτερ του γαλλικού κλαμπ της Ligue 1 βρέθηκε στη Λάρισα και παρακολούθησε το πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, έχοντας το βλέμμα του “καρφωμένο” αποκλειστικά στον Φατιόν Άντονι! Και το novasports.gr γνωρίζει πως ο Γάλλος σκάουτερ έμεινε εντυπωσιασμένος απ’ όσα είδε στο γήπεδο. 

Το συμβόλαιο του παίκτη με την ΑΕΛ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, η “Βασίλισσα του Κάμπου” βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας, ωστόσο η προοπτική του εξωτερικού δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο τον Φατιόν, ο οποίος ασφαλώς και θα ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. 

Ο 27χρονος χαφ μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί σε λίγες ημέρες και οι εκπρόσωποι του ήδη δέχονται …στενό πρέσινγκ από τα ξένα κλαμπ. Πάντως ο Φατιόν παραμένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ και έχει αφήσει το θέμα να το χειριστούν οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν, γνωρίζοντας ωστόσο πως οι ποδοσφαιρικές του μετοχές έχουν ανέβει σημαντικά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.