Διαπραγματεύσεις Ομόνοιας-Κωνσταντίνου

18/06/2011 • 17:07
Διαπραγματεύσεις Ομόνοιας-Κωνσταντίνου
  • shares

Να διατηρήσει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στο έμψυχο δυναμικό της και να βάλει τέλος στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, προσπαθεί η Ομόνοια. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «τριφυλλοφόροι» τονίζουν πως έχει κληθεί ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή για συζητήσεις και τονίζει πως στόχος της διοίκησης είναι να υπάρξει υπομονή μέχρι το τέλος των επαφών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αναφορικά με την υπόθεση Μιχάλη Κωνσταντίνου και με βάση τα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει:

- Επαναλαμβάνουμε ότι τόσο το σωματείο, όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν συμβατικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου δεσμεύονται από αυτές.

- Έχει κληθεί στη Κύπρο για διαπραγματεύσεις ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

- Μέχρις ότου, υπάρξει κατάληξη του θέματος, ο ποδοσφαιριστής έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα προπονήσεων όπου θα προπονείται κανονικά.

Σε αυτό το στάδιο δεν επιθυμούμε να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες για τα γεγονότα της υπόθεσης. Οφείλουμε, όπως πράξαμε με όλους τους ποδοσφαιριστές, να είμαστε διακριτικοί σε ότι αφορά τα των επαφών, ως ότου αυτές ολοκληρωθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One