Μακνίλ: «Ο Ζάρας σήκωσε το βάρος»

Ποδαρικό με το δεξί για τον Αρη στο 2016 με νίκη επί του Ρεθύμνου και τον Τζερέλ Μακνίλ να υπογραμμίζει την συμβολή του Θόδωρου Ζάρα, ο οποίος ουσιαστικά τον… αντικατέστησε στο σκοράρισμα!

Ποδαρικό με το δεξί για τον Αρη στο 2016 με νίκη επί του Ρεθύμνου και τον Τζερέλ Μακνίλ να υπογραμμίζει την συμβολή του Θόδωρου Ζάρα, ο οποίος ουσιαστικά τον… αντικατέστησε στο σκοράρισμα!    
 
«Έκανε πολύ καλή δουλειά επιθετικά, σήκωσε το βάρος στην επίθεση κι έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση. Τον χρειαζόμασταν και βοήθησε σημαντικά για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Αμερικανός για τον συμπαίκτη του.
 
Ο Μακνίλ, συνέχισε λέγοντας: «Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε χαμηλά το ρυθμό, δεν καταφέραμε να βρούμε εύκολους πόντους στο τρανζίσιον κι εκεί οφείλεται το χαμηλό σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα. Κάναμε όμως καλή δουλειά στην άμυνα, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, διατηρήσαμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα και σταματήσαμε τον αντίπαλο όταν χρειάστηκε. Ξέραμε ότι αν παίξουμε καλή άμυνα θα είμαστε σε καλή θέση για να πάρουμε τη νίκη στο τέλος».
 
Για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, είπε: «Το κυριότερο είναι ότι είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να προκριθούμε στον τελικό όχι μόνο για τους εαυτούς μας αλλά και για τον κόσμο μας. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας στις υπόλοιπες διοργανώσεις».
 
Ο Μακνίλ, σχολίασε και το ότι οι κίτρινοι παρουσιάστηκαν μετά από καιρό πλήρεις στο παρκέ: «Είναι πολύ σημαντικό για μας. Προέχει η υγεία μας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που μας περιμένει. Ο Σλάβεν (Τσούπκοβιτς) δείχνει κάθε μέρα στις προπονήσεις ότι αισθάνεται καλύτερα και η παρουσία όλων των παικτών θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα παιχνίδια».
 
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα του Άρη μέσα στον Ιανουάριο: «Πρόκειται για δύσκολα παιχνίδια αλλά θα πρέπει να κάνουμε ότι κάνουμε από την αρχή της σεζόν, να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στον αγώνα με την Νεπτούνας, την Τετάρτη. Θα απολαύσουμε τη νίκη με το Ρέθυμνο για λίγες ώρες και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε με καθαρό μυαλό την προετοιμασία μας για να αντιμετωπίσουμε τη Νεπτούνας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.