Σε ρότα play-offs η Μίντλεσμπρο (video)

Η Μίντλεσμπρο πέτυχε την πρώτη της εντός έδρας νίκη απέναντι στη Μπρίστολ μετά από έξι ματς στο Ρίβερσαϊντ για να τρυπώσει στην παρέα των play-offs της ανόδου.

 Η Μπρίστολ έδειξε αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των έξι αγώνων που είχε σε έξι αγώνες πρωταθλήματος στο Ρίβερσαϊντ, παίρνοντας προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Τζούριτς. Με τον Τραορέ μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο περιορισμένο, η Μίντλεσμπρο δυσκολευόταν να ανεβάσει στροφές, ωστόσο βρήκε λύση από στατική φάση καθώς ο Φρεντ να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του στη σεζόν. 

Ωστόσο τα πάντα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα μετά τη στιγμή του τραυματισμού του Πάτρικ Μπάφορντ, ο οποίος αποχώρησε μετά από σύγκρουση με το Φλιντ με μάσκα οξυγόνου κι ενώ τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την πτώση του ήταν δραματικά ανησυχητικά. 

Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου αποτέλεσαν μια σύντομη περίοδο αντίδρασης των φιλοξενούμενων καθώς στη συνέχεια επιχείρησαν να παίξουν στην κόντρα επίθεση κι έδωσαν χώρο στη “Μπόρο”. Ακόμη ένας αμυντικός, ο στόπερ Ντάνιελ Αγιάλα, έδωσε λύση στο σκοράρισμα στην ομάδα του Τόνι Πούλις στο 68ο λεπτό, η οποία καρδιοχτύπησε  στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ριντ από εξαιρετική θέση εντός περιοχής σούταρε ψηλά άουτ. 

Το τελικό 2-1 έφερε τη Μίντλεσμπρο στην εξάδα των play-offs και ουσιαστικά άφησε εκτός αυτών και μόνο με μαθηματικές ελπίδες τη Μπρίστολ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.