Νέος πονοκέφαλος με Λαδάκη

Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Πανθρακικό, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να έχει να αντιμετωπίσει νέο τραυματισμό, αυτή τη φορά με τον Λαδάκη.

Τα προβλήματα συνεχίζονται στον Πανθρακικό, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να έχει να αντιμετωπίσει νέο τραυματισμό, αυτή τη φορά με τον Λαδάκη. 

Ο μέσος της ομάδας της Κομοτηνής, αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην προπόνηση της Πέμπτης και θα φανεί την Παρασκευή το κατά πόσο υπολογίζεται. 

Από εκεί και πέρα, δεδομένα είναι τα προβλήματα των Τζάνη (συνεχίζει την αποκατάσταση) Ψάλτη (γρίπη) και Μουδούρογλου, Μπαϊκαρά που συνέχισαν με ατομικό. Εκτός από το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι με κάρτες Ποτουρίδης, Τσιάρας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης, άρχισε με ζέσταμα, ασκήσεις ταχύτητας και τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια οι Θρακιώτες δούλεψαν στον τομέα της κατοχής της μπάλας καθώς και στην επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων. Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι προγραμματισμένη στις 11:30 της Παρασκευής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.