Το “Kaos” φέρνει την ελληνική μυθολογία στο Netflix

Από τον σεναριογράφο του "End of the F**king World".To Netflix φαίνεται αποφασισμένο να...

Από τον σεναριογράφο του “End of the F**king World”.

To Netflix φαίνεται αποφασισμένο να κυριαρχήσει στον τομέα της ψυχαγωγίας εξερευνώντας πολλές και διαφορετικές πιθανότητες προκειμένου να βρει το μυστικό που θα το φέρει ένα (ή και περισσότερα) βήμα μπροστά στον ανταγωνισμό του με την Disney.

Μετά το νέο του διαστημικό δράμα, την διάσωση του “Locke & Key”, τη συνεργασία με τη δημιουργό του Grey’s Anatomy και πολλές εξίσου ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες αναλαμβάνει να επικεντρωθεί για άλλη μια φορά στην ελληνική μυθολογία, μετά την πιο πρόσφατή του απόπειρα με το “Troy: The Fall of a City”.

Πιο συγκεκριμένα το Netflix έχει μπει σε διαδικασία παραγωγής της σειράς “Kaos” μιας εναλλακτικής απόδοσης της ελληνικής μυθολογίας ως μαύρη κωμωδία. Τα νέα μάς φέρνει το Deadline από το οποίο μαθαίνουμε ότι η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα εξετάζει θεματικής φύλου, δύναμης και της ζωής στον υπόκοσμο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί αναλυτικές πληροφορίες, ξέρουμε όμως ότι στην παραγωγική ομάδα θα συμμετέχει η σεναριογράφος του “The End of The F***ing World”, Charlie Covell.

Την παραγωγή θα αναλάβουν οι All3Media και Brightstar με την Nina Ledeman της All3 και τους Tanya Seghatchian και John Woodward της Brightstar να αναλαμβάνουν καθήκοντα εκτελεστικών παραγωγών.

Και αν το ενδεχόμενο σας φαίνεται μακρινό, μια ματιά στον τηλεοπτικό οδηγό του IGN Greece αρκεί για να σας κρατήσει απασχολημένους για πολύ καιρό.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.