Στο στόχαστρο ο Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή για τη μεσαία γραμμή και οι “ερυθρόλευκοι” τρέχουν για να μπορέσουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο, ο οποίος δεν επιθυμεί να παραμείνει στη Λα Κορούνια.

Ο Γκιγιέρμε αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή για τη μεσαία γραμμή και οι “ερυθρόλευκοι” τρέχουν για να μπορέσουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο, ο οποίος δεν επιθυμεί να παραμείνει στη Λα Κορούνια.  Αυτός είναι και ο σύμμαχος του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα μπορεί να αποδειχθεί και εμπόδιο, αφού αρκετές ομάδες έχουν στο στόχαστρο τους τον 27χρονο. Συγκεκριμένα Βραζιλιάνοι και Αραβες έχουν μπει στο κυνήγι της απόκτησης του.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να τελειώσει άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου ο παίκτης να προλάβει να δηλωθεί για τα ματς με τη Λουκέρνη  και να τεθεί στη διάθεση του Μάρτινς για να τον επαναληπτικό ουσιαστικά. 

Εκτός από τον άσο της Λα Κορούνια, οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν και άλλες δύο περιπτώσεις. Πρόκειται για τον 27χρονο άσο Ρέσιο, ο οποίος ανήκει στη Μάλαγα και του 30χρονου Νιγηριανού, Ογκου, ο οποίος ανήκει στη Χάποελ Μπερ Σεβά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.