Μουρίνιο για Πογκμπά: “Κανένας παίκτης πάνω από την ομάδα”

Η διαμάχη του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Άγγλων δημοσιογράφων στη σημερινή συνέντευξη τύπου του "Special One".

Η διαμάχη του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Άγγλων δημοσιογράφων στη σημερινή συνέντευξη τύπου του “Special One”. Ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε πως έχει …καλές σχέσεις με τον Γάλλο σταρ, έκανε λόγο για ” κατασκευασμένη ιστορία των ΜΜΕ” και αποκάλυψε πως ο Πογκμπά θα αγωνιστεί στο ματς με τη Γουέστ Χαμ. 

” Είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι άλλοι. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι πάνω από το κλαμπ, κι εφόσον είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του τότε θα παίζει, εάν πάλι δεν είμαι δεν θα παίζει.

Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του αυτή την εβδομάδα, πραγματικά χαρούμενος. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη τα πήγε εξαιρετικά. Η ομάδα χρειάζεται καλούς ποδοσφαιριστές, παίκτες με προσωπικότητα. Αυτός τα έχει και θα παίξει το Σάββατο”, είπε ο Μουρίνιο για το θέμα που έχει προκύψει με τον Πογκμπά και συμπλήρωσε: 

” Ήταν καταπληκτικό για εσάς να φτιάξετε μία ιστορία, μία τρομερή ιστορία, μέσα από 15 λεπτά ανοιχτής προπόνησης. Για τις σχέσεις μας είναι όπως ακριβώς τα είπε ο Πολ στην Μεικτή Ζώνη. Έχουμε μία καλή σχέση προπονητή με παίκτη. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη από τον καθένα κι εγώ πρέπει να το υπερασπιστώ αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.