«Επιτυχημένη η χρονιά, καλή επιτυχία στον Κάναντι»

Τον απολογισμό της σεζόν του Ατρομήτου έκανε ο Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως ο σύλλογος είχε μια επιτυχημένη χρονιά, ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον Νταμίρ Κάναντι, στην επόμενη… σελίδα της καριέρας του.
Αναλυτικά:
«Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με την επίτευξη του βασικού στόχου που είχαμε θέσει εξ’ αρχής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους του Ατρομήτου καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε τη προσπάθεια μας στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας όλοι μαζί το στόχο της συμμετοχής μας στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη τα τελευταία οκτώ χρόνια.
Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι να μην είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει τις επιτυχίες μιας ολόκληρης χρονιάς.
Για τον κ. Νταμίρ Κάναντι ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας με επιτυχίες ανάλογες σας αυτές που πέτυχε με την ομάδα μας αφού για εμάς παραμένει ένας πολύ καλός φίλος.
Κλείνοντας ξεκινάμε να χτίσουμε τον Ατρόμητο της νέας σεζόν και όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει το ερχόμενο καλοκαίρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.