Τα βρόντηξε ο Δημητριάδης!!!

Ο Μάκης Δημητριάδης, δεν άντεξε την ανοργανωσιά και την προχειρότητα του ελληνικού βόλεϊ και πριν απο λίγα λεπτά υπέβαλε στην Ομοσπονδία την παραίτησή του για προσωπικούς - οικογενειακούς και οικονομικούς λόγους.

Οδήγησε την Εθνική Παίδων πέρσι στην έβδομη θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και στην έκτη του Ευρωπαϊκού. Πριν απο λίγες μέρες με την ίδια ομάδα που πλέον έγινε Εφηβική κατάφερε να την στείλει για πρώτη φορά μετά απο 12 χρόνια σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
 
Παρόλες αυτές τις επιτυχίες ο προπονητής των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων (Παίδων – Εφήβων), Μάκης Δημητριάδης, δεν άντεξε την ανοργανωσιά και την προχειρότητα του ελληνικού βόλεϊ και πριν απο λίγα λεπτά υπέβαλε στην Ομοσπονδία την παραίτησή του για προσωπικούς – οικογενειακούς και οικονομικούς λόγους. Ο Δημητριάδης εδώ και μήνες ήταν ενοχλημένος με όσα δεν γίνονταν απο την πλευρά της ομοσπονδίας, δεν μπορούσε να παραμένει άλλο απλήρωτος και αποφάσισε να πάρει το καπελό του και να φύγει.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομοσπονδία αναφέρεται ότι “το θέμα θα απασχολήσει την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας σε έκτακτη συνεδρίασή της και κατόπιν η ΕΟΠΕ θα εκδώσει ανακοίνωση”. Το ζητούμενο είναι ότι το ελληνικό βόλεϊ χάνει έναν ακόμη “εργάτη” ο οποίος είχε δεθεί με τα παιδιά της “χρυσής” φουρνιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.