Ανεβαίνει το Γολγοθά της

Η ΑΕΚ ανεβαίνει το Γολγοθά της αυτή την εβδομάδα πληρώνοντας τις αμαρτίες των μετόχων και των διοικήσεων της στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ ανεβαίνει το Γολγοθά της αυτή την εβδομάδα πληρώνοντας τις αμαρτίες των μετόχων και των διοικήσεων της στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ. Τελευταία το πρόστιμο 2,8 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε λόγω της μη καταβολής ΦΠΑ. Η ΠΑΕ για να προχωρήσει σε διακανονισμό η διοίκηση, θα πρέπει να καταβάλει 600.000 ευρώ μετρητά.

Αλλά το κακό δεν σταματάει εδώ. Στην «Ένωση» έχουν βάσιμους λόγους να φοβούνται πως ένα νέο πρόστιμο, της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ, είναι προ των πυλών, για παραβάσεις και παραλήψεις που εντοπίστηκαν στον τελευταίο διαχειριστικό έλεγχο από την εφορία.

Στο μεταξύ στην ουρά περιμένουν για να πληρωθούν: Οι Μαϊστόροβιτς, Χέρσι (200.000), ο Πανθρακικός (100.000), το δημόσιο (1,25 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44), οι παίκτες (περίπου 1 εκατ. ευρώ για τη δεύτερη δόση του διακανονισμού), η εφορία (600.000 ευρώ για τη ρύθμιση του νέου προστίμου) κλπ.

Η ΑΕΚ κινδυνεύει να βγει από την ευνοϊκή ρύθμιση του άρθρου 44 αν δεν βρεθούν άμεσα 1,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα μέχρι το καλοκαίρι απαιτούνται περίπου άλλα τέσσερα εκατ. ευρώ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.