Στήριξη στον Βρύζα και… υπομονή

Για την προσπάθεια εξυγίανσης που γίνεται στον ΠΑΟΚ μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, τονίζοντας ότι χρειάζεται στήριξη στον Ζήση Βρύζα και... υπομονή 2-3 χρόνια από τον κόσμο της ομάδας.

Για την προσπάθεια εξυγίανσης που γίνεται στον ΠΑΟΚ μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, τονίζοντας ότι χρειάζεται στήριξη στον Ζήση Βρύζα και… υπομονή 2-3 χρόνια από τον κόσμο της ομάδας.

«Γίνεται μία υγιής προσπάθεια για να εξυγιανθεί ο ΠΑΟΚ. Ετσι πρέπει να γίνει τα επόμενα 2-3 χρόνια και ίσως χρειαστεί να κάνουν υπομονή οι οπαδοί τους. Μετά από αυτό μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Με κάποιες κινήσεις, με πωλήσεις και μάζεμα των οικονομικών, μπορεί να βγουν παιδιά από το φυτώριο, θα μπορούσε να έβγαινε από τη δύσκολη κατάσταση, αν δεν έχει εξωπραγματικά ανοίγματα», είπε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε για την αποχώρηση Ζαγοράκη και το μέλλον:

«Ηταν ο αρχηγός της εθνικής που κατέκτησε το Euro. Δε νομίζω ότι βοήθησε στη δομή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Στον ΠΑΟΚ βοήθησε. Αλλά δεν έφερε κάποιες καινούργιες ιδέες στο ποδόσφαιρο και αυτό μπορεί να ήταν επιλογή του. Το τι πρόσφερε στον ΠΑΟΚ τον ξέρουν οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες. Τον Ζήση Βρύζα τον γνωρίζω και είναι ένα πολύ σοβαρό άτομο. Θα πρέπει να τον στηρίξουν όλοι και να στηρίξουν τις επιλογές του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.