Σφαιρόπουλος: «Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και υπομονή»

Πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε τη Μπάμπεργκ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που επίστησε την προσοχή των παικτών του ενόψει του ματς της Παρασκευής.

Πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε τη Μπάμπεργκ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που επίστησε την προσοχή των παικτών του ενόψει του ματς της Παρασκευής. 

«Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό γιατί ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία άλλων ομάδων στην Ευρωλίγκα, αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται είναι υψηλού επιπέδου. Είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Έχει ρόλους, στόχους και ομοιογένεια μέσα στο γήπεδο. Έχει περάσει στο Τοp16 κι έχει φέρει σε δύσκολη θέση μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και η Μάλαγα. Με τους συνεργάτες μου έχουμε επιστήσει την προσοχή στους παίκτες» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού που συνέχισε:

«Προετοιμαζόμαστε τρεις μέρες για αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση και υπομονή. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί με σωστό τρόπο για να βγάλουμε την Μπάμπεργκ από το παιχνίδι μας. Έχει το σεβασμό μας η Μπάμπεργκ. Περιμένουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε παιχνίδι στο Τοp16 είναι πολύ δύσκολο και θέλουμε τον κόσμο να είναι ο έκτος παίκτης μας».
 
Για την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι: «Εδώ έχουμε συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι. Για τον Λοτζέσκι δεν ξέρουμε ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.