Χατζηιωάννου: “Tέλειωσα από την ΑΕΚ”

Μπορεί οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να πήγαν στα γραφεία του Πόλυ Χατζηιωάννου, ωστόσο ο πρώην μέτοχος της ομάδας απουσίαζε στο Λονδίνο για δουλειές. Μάλιστα οι φίλαθλοι ζήτησαν να μιλήσουν μαζί του έστω και τηλεφωνικός, αλλά αντί αυτού τους διαβάστηκε μία επιστολή που είχε στείλει ο ίδιος ο Χατζηιωάννου.

Μπορεί οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να πήγαν στα γραφεία του Πόλυ Χατζηιωάννου, ωστόσο ο πρώην μέτοχος της ομάδας απουσίαζε στο Λονδίνο για δουλειές. Μάλιστα οι φίλαθλοι ζήτησαν να μιλήσουν μαζί του έστω και τηλεφωνικός, αλλά αντί αυτού τους διαβάστηκε μία επιστολή που είχε στείλει ο ίδιος ο Χατζηιωάννου, με την οποία τόνιζε πως έχει ολοκληρώσει την παρουσία του στην ΑΕΚ και ευχήθηκε στην ομάδα να βρει το δρόμο της και παράλληλα να βρεθεί λύση με τον Μελισσανίδη.

Οι οπαδοί έγραψαν στο πίσω μέρος του χαρτιού, ότι πήγαν στα γραφεία για να του ζητήσουν να συζητήσει με τους άλλους μετόχους και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βρεθεί λύση.

«Το 2010 αποχώρησα πλήρως από την ΑΕΚ, πληρώνοντας όλα τα χρέη που μου αναλογούσαν. Εδώ και δυο χρόνια δεν έχω καμία συμμετοχή στην ΑΕΚ ενώ έχω δηλώσει επανειλημένα ότι δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να δραστηριοποιηθώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ως φίλαθλος όπως ήδη γνωρίζετε, ανιδιοτελώς σύνεδραμα πρόσφατα από κοινού με τον κ. Γκούμα, με βάση κάποια παλαιά υπόσχεση, με το ποσό των 500.000 ευρώ στην αποπληρωμή του δανείου. Το ποσό αυτό νομίζω ότι διατίθεται τελικά για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έχω κάνει το καθήκον μου και με το παραπάνω. Η ΑΕΚ έχει μετόχους οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εκτιμώντας ότι τα πολυμετοχικά σχήματα διοίκησης δεν είναι αποτελεσματικά, πιστεύω ότι η ΑΕΚ χρειάζεται κάποιον ισχυρό επενδυτή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Εύχομαι οι μεγαλομέτοχοι της ομάδα που σήμερα έχουν την ευθύνη της και ο κ. Μελισσανίδης εφόσον επιθυμεί να παίξει έναν ενεργό ρόλο στην υπέρβαση της σημερινής κρίσης να βρουν τη χρυσή τομή και να δώσουν μια νέα δυναμική στην ομάδα. Ελπίζω και εύχομαι ότι όλοι θα τον στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Πόλυς Χατζηιωάννου».

Η απάντηση των φιλάθλων στην πίσω όψη της επιστολής

«Ολα αυτά τα γνωρίζουμε και τα σεβόμαστε. Ομως σήμερα εδώ δεν ήρθαμε για τον μέτοχο και επιχειρηματία Χατζηιωάννου. Ηρθαμε για τον Πόλυ που αγαπάει την ΑΕΚ και δεν ανέχεται να τη βλέπει σε αυτή τη κατάσταση. Δώσε λοιπόν μια λύση και καθίστε στο ίδιο τραπέζι με τους μετόχους και τον Μελισσανίδη για να μη διαλυθεί η ΑΕΚ μας. Ο χρόνος τελειώνει. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έξω από την πόρτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.